Biber turşusu için kaya tuzu. Bir bezin içine bir çorba kaşığı dolusu nohut bir çorba kaşığı bulgur bir tatlı kaşığı suan bir bezin içine çıkın la . Tuz yemek tuzu dan saha fazla olacak. Yumurta ayarını biraz az. Biberli dilimle ve köy. Sapını mutlaka kesmek gerekiyor.
Harika oluyor. Nohut ve bulgur mayalıyor. Ben çok severek tüketiyorum. Bu sirkesiz tarif. Sirkeli turşu nitrat ve nitrit açıga cıkarıyor ve böbrege zararlı diye pek çok kişi turşu yemiyor. Böylesi tam onlara göre. Güzel ve sağlıklı kalın...
17 Aralık 2014 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
tarifler süper canım.Ellerine sağlık.
Yorum Gönder
görüşleriniz önemli